Så er resultatlisten efter visse drillerier stort set opdateret.

Klik på "Mere" til højre øverst på forsiden.

Seneste resultater

Her er resultaterne fra tirsdag den 10. august og søndag den 15. august i Trehøje.

Formandens dag

Lettere forsinket er her et stort tillykke til klubbens formand, Jimmy Hall, der satte alle konkurrenterne på plads i runden den 8. maj i Harre Vig. 34 point blev det til, hvilket var rigeligt til at besætte førstepladsen.

De 32 deltagere havde en herlig dag i fornuftigt vejr og med stor gejst. Lysten til at spille og at konkurrere med hinanden har ligget under for coronaens hærgen. Og selv om der har været adgang til golfbanerne, var der en smule rust at spore rundt omkring på holdene.

Præmietagerne i de to rækker blev

Arækken

34 p - Jimmy Hall
33 p - Preben Østergaard
33 p - Torben Hall Svenningsen

Brækken

35 p - Christian Larsen
34 p - Peder Gerner Hansen
33 p - Jørgen Bloch Lauritsen

 

 

 

Så smukt tager banen sig ud set fra klubhuset.

Så gælder det Harre Vig

Så gælder det Harre Vig Skønne omgivelser, solskin, den blanke overflade i vigen og som regel blid vind – om nogen.

Sådan plejer det at være, når vi tropper i Harre Vig for at spille den årlige turnering på en af Danmarks dejligste baner. Turen er programsat til lørdag den 8. maj, og tilmeldingen går deruda´. Vi er her ti dage før fristens udløb oppe på en lille snes håbefulde golfere, der ikke vil gå glip af en fremragende oplevelse. Sidste frist for at komme med på vognen er lørdag den 1. maj, så kom ud af busken og bak op om matchledelsen og ikke mindst os selv.

Der køres i private biler, og samkørsel kan naturligvis aftales. Prisen for match, mad og præmier er 250 kr. – et regulært fund for enhver vestjyde. Beløbet bedes indbetalt på Mobilepay nummer 476347. Afgang kl. 8.00 fra parkeringspladsen på Lægårdvej. Første hold slår ud kl. 10.00.

Der spilles stabelford i to lige store rækker, og der er præmier for nærmest flaget på alle par 3-huller. Så flot tager banen i Harre Vig sig ud, når den ses fra klubhuset.

Men's Section trodser kulden

Sæsonen er godt i gang, og der scores flittigt i de forskellige klubber i klubben. Ikke mindst på grund af, at de fleste medlemmer spiller med forhøjet handicap i henhold til det nye system under Dansk Golf Union. Men’s Section har – som det var tilfældet sidste år – henlagt sine runder i april til Storåbanen. Det er en tid på året, hvor der kan ske aflysninger på grund af vand på banerne, og sidste år var Skovbanen særlig hårdt ramt. For at undgå aflysninger og flytninger i sidste øjeblik har bestyrelsen i Men’s Section simpelthen aftalt med kontoret, at vi først rykker til Skovbanen fra og med maj. Der har i de første matcher været pæn tilslutning, når man tager kulden, blæsten og sludbygerne i betragtning. En lille snes har deltaget, og som noget nyt deles spillerne op i to grupper – en tidlig og en sen. Hvis ens kone spiller med Råstedpigerne, er samkørsel en mulighed for mændene i den tidlige gruppe. Og fordelen ved den sene gruppe er, at alle kan nå at gøre arbejdet færdigt og nå frem til tiden. Ubrugte tider mellem de to grupper kan bookes af andre. På billederne ses Egon Christensen, Kenneth Albertsen og Brian Kirk Lauritsen, der alle tre er kommet rigtig godt fra start.

Øvelse gør mester

Så er det tæt på, at Men's Section Holstebro indtager klubbens golfbaner. Frustrationerne har været mange og store og er det fortsat. Vi vil ud og spille noget golf, vil vi.

Efter pauser i regnvejret og nogle gode temperaturer, der har smeltet sneen, bliver banerne langsomt men sikkert mere og mere klar til at modtage de golfhungrende medlemmer og gæster udefra.

Hvorfor springe over, hvor gærdet er lavest - her demonstreres puttetræning under vanskelige vilkår.