Weekendtur den 20-21. august

Weekendturen byder på Himmelbjerget og Søhøjlandet To gange greenfee, en overnatning på Pejsegården i Brædstrup ved Horsens, lækker tre retters-menu og en spændende morgenbuffet. Dertil en baneguide, træningsbolde og velkomstdrink samt vand og sandwich til at søndagsrunden.

Alt sammen for den svimlende billige sum á 850 kroner Det går løs lørdag den 20. august, hvor vi spiller Himmelbjerget, og søndag den 21. august, hvor det gælder udfordringer i Søhøjlandet Golfklub.

Vi kører i fælles egne biler fra det sædvanlige sted, parkeringspladsen på Lægårdvej lige før Ringvejen. Der påregnes halvanden times kørsel med afgang 8.30. Der er udslag kl. 11.10 om lørdagen og 11.00 om søndagen.

Der er plads til cirka 20 deltagere, så det gælder om at være vaks ved flagstangen. Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 5. august kl. 15.00. Der er mulighed for enkeltværelse, hvilket koster 220 kr. ekstra. Ønsker man dette, skal det oplyses ved tilmeldingen. Vi spiller stableford i to lige store rækker, og der vil være præmier til de tre bedste i hver række begge dage plus for nærmest flaget på alle par-3-hullerne.

Tilmeld dig på golfbox og betal ved at overføre beløbet på Mobilepay 476347 eller – helst ikke – på bankkonto nr. 7608 1806077. Husk at skrive dit navn og ”Pejsegården”. Tilmelding er først gældende når beløbet er betalt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Jan Mathiesen mobil 22119640.

Så er første runde i sæsonen 2021-22 afviklet. Deltagertallet kunne være bedre, men vi har en begrundet forventning om, at det bliver bedre og bedre, efterhånden som sæsonen skrider frem. Og ikke mindst - efterhånden som vi vænner os til de nye betingelser.

Desuden spiller vejret en afgørende rolle - vi sætter vores lid til, at vi i april - som så mange gange før - bliver beriget med strålende solskin og en deraf følgende trang til at svinge golfkøllerne i Men's Sections regi.

Det er tidligere sendt ud, at vi kører med en skillelinje mellem A- og B-rækken ved 19,0. Det gælder selvfølgelig i vores første runde, som er afviklet. Derfor er den først udsendte resultatliste ikke korrekt. Vedhæftet er den tilrettede. Men da det giver to langt fra lige store rækker, ændrer vi fra og med denne uge. Der bliver ingen handicap-skillelinje, men vi spiller fra nu af i to lige store rækker - A-rækken med en spiller mere end B-rækken, hvis der er ulige antal.

Resultaterne i første runde:

A-rækken (handicap 19,0 og derunder)

1. Jann Olesen 36 p

2. Jan Mathiesen 35 p

3. Peder Gerner Hansen 34 p

4. Leo Emtkjkær 33 p

5. Poul B. Olesen 31 p

6. Egon Christensen 30 p

7. Preben Østergaard 30 p

8. Brian K. Lauritsen 24 p

9. Flemming Noer 0 p

B-rækken (handicap 19,1 og derover)

1. Jørgen Bloch Lauritsen 42 p

2. Jørgen Frølund 37 p

3 Erik Lund 31 p

4. Anton Dalgård 23 p

 

Del siden